Vattenpipa :)

nu sitter jag sandra emilia och maria hemmas hos hennes morsa :) vi ska snart dra ut, men nu sitter vi och röker vattenpipa. Så jävla najjs älskar att röka vattenpipa på sommarn!
ska slagga hos maria ikväll ska bli jätte mysigt! men vi hörs senare

slänger in en låt också.



K Y S S

min framtida man Lloyd! ♥

asså jag kommer aldrig tröttna på min älskling Lloyd, han är så jävla underbar jag älskar honom så jävla mycket! här kommer en av hans bästa låtar med lil wayne!


han är ju också med i young money, älskar alla som är med där, speciellt nikki minaj lil wayne och sedan Lloyd såklart! shiiiiit kan inte sluta tänka på honom!
K Y S S


Imorgon är det valborg ♥

gud vad skönt det ska bli med helg, är så jävla trött på skolan det är helt sjuukt. asså åh jag blir så jävla irriterad på alla mina kompisar, alla är bara så jävla taskiga och respektlösa mot mig hela tiden, vet inte vad jag ska göra, är så jävla arg. jaja det är väl inget roligt för er att läsa. vi hörs när jag är på bätte humör hejdå..

K Y S S


HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHA


nothing on you ♥


Fyfaan vad jag är dålig haha.

hahaha, jag säger att jag ska börja blogga igen varje dag, sen hör jag inte av mig på två veckor x) men whatever ingen är perfekt ( förutom robert pattinson ) höhö.

aja idag var det skola, så fuckin B men vi hade ändå inte så många lektioner så det var rätt så skönt idag. I helgen är det ju valborg, jag ska då vara med maria bästis, och vi ska ha det skit mysigt. pallar inte nåt villt eller så den här gången utan det får bli en mysig ute kväll där hon bor, med vattenpipa och lite sånt :)

nu ska jag verkligen verkligen verkligen försöka höra av mig imorn, men det känns som att det inte är så många som läser min blogg, det är bara tio till femton st per dag :/ aja det kanske är för att jag inte har uppdaterat nånting nästan på en månad x)

Stockholms Brunett.
K Y S S

Dålig uppdatering javet.

haha har ju fan inte skrivit på två veckor typ. Men jag har helt enkelt inte pallat det.
sitter hos maria lillasyster. hon ligger i sängen, kmr nog somna snart x)
vi har varit men lilDavid storDavid och Scott, vi var ute och luffa hela kvällen sen börja det regna så jag och maria hem t henne, och det var väl vid elva nån gång.
Vi hörs imorn, har saknat att blogga så kommer göra det i morgon :)
K Y S S

Glad påsk allihopa! ♥

hejsan bloggläsare :)
idag det påsk! haha jag har fått jätte fina och goda saker idag tänkte lägga in lite bilder på det.
idag Vaknade jag rätt så sent, sen när jag kom ner till köket åt jag och min familj som väntat på mig i hundra år cheesecake ( stavning ) det var så jävla god, nåt jag kan tipsa om tll dom som inte smakat det :)
vi ska snart äta middag, det blir grillat. vädret börjar ju bli riktigt nice nu faktiskt!




gooosh vad jag blev glad när jag fick den här! det är en Regal klocka fiifaaan!



hoppas ni har en trevlig påsk idag! själv ska jag på fest senare, mjaouu!

RSS 2.0