En underbar, gammal låt ♥


skolavslutning och kollo tomorrow

fyyyfaaaaasen vad skönt!
det är äntligen sommarlov jag är så jävla lycklig! :D
imorgon åker jag på kollo tyvär -.- men kommer hem om two weeks. vi får höras då för det här blir nog mitt ända inlägg idag.. men ha en bra start på sommarlovet.
K Y S S

Träning och sola ♥

Hola Amigos!

Har precis Solat i två timmar, gör det varje dag så är skit brun :)
och innan det tränade jag kroppen - Två kilos hantlar, Magrutsruller, situps hopprep osv. och detta gör jag också varje dag, och det kan jag verkligen tipsa om om du vill bli smalare nu till sommar när det är bikini säsong!
nu blir det lite stretching och sedan mat, är ju ensam hemma idag så det får bli en fresh sallad!
K Y S S

Shopping med Mamii ♥

Idag har jag varit och småshoppat med mamma. Det blev inte så mycket men ska köpa mer saker imorgon eftersom att jag har 800 kr i presentkort på H&M :)
har ju glömt att berätta om Cg (club glamour) Det var skit kul faktiskt, hade på mig ett par höga klack skor med nitar och sånt på, svart midjebälte, Svart tajt klänning som var väldiigt kort! och sedan hade jag ju såklart ''snooki frisyr'' har ju den frisyren hela tiden men den passar faktiskt till många olika tillfällen, och om ni inte vet vem snooki är ( Nicole ) så var hon med i serien jersy shore på mtv. Buhuhu den är slut nu, men jag hoppas det kommer en till med nya personer!
slänger in bilder på sakerna ja köpte idag ha det bra people.
K Y S S | Sthlms Brunett
( klicka på bilden för att den ska bli stor )

RSS 2.0